Ett välkomnande

I Guds, den barmhärtiges, den nåderikes namn.

Välkommen till denna blogg, som kommer att beskriva rollspelet SF-rollspelet Den yttersta domens tillblivande. Spelet har varit under utveckling under flera år i ett mer eller mindre aktivt stadie och har rest runt på konvent i olika delar av landet (senast på SävCon, under årets allhelgonahelg). Det har speltestats vitt och brett och fungerar väl. Nu befinner sig projektet i den fas att allting ska skrivas samman till en sammanhängande bok.

Är man obekant med spelet kan man läsa Presentationen. Vill man bekanta sig än mer kan man följa länkarna eller ställa frågor antingen här på bloggen eller på forumet rollspel.nu. Man kan dessutom lyssna på avsnitt 13 av Nordnordost-podcasten där vi diskuterade spelet utifrån dess elva budord. Utöver detta kan man sätta in bloggen i sin RSS-läsare i väntan på fler uppdateringar. Om det är någonting man vill veta mer om kan man fråga om därmed få svar.

Här på bloggen kommer det att ges lägesuppdateringar en gång i månaden, för att visa var i sin utveckling spelet befinner sig. I övrigt uppdateras den när saker av intresse – nyheter, debatter, tankar, etc. – dyker upp.

Väl mött!

Lämna ett svar