Yttre ögon sökes.

Den yttersta domen har levt ett kringflackande liv på konvent runtom Sverige och lokala kampanjer här hemma. Sedan GothCon har jag färdigställt spelets regler, samt skrivit den första av tre planerade berättelseplatser är skriven: Kerakat, i Gangeszonens skugga. Efter mycket bekymmer med hur jag ska presentera spelvärlden, har jag till slut funnit en struktur som jag är nöjd med, i form av berättelseplatser.

I och med att den frågan har lösts kommer också att bjuda in yttre ögon att pröva eller läsa spelet, för att få feedback på speldesignen och feedback. Den som är nyfiken på spelets design kan kommentera under, så besvara jag frågor så väl jag kan.

Om vi har spelat Den yttersta domen och du vore intresserad av speltesta eller testläsa kan du skicka ett mejl till gnomvid [at] gmail [punkt] com.

Lämna ett svar