Boksläpp online för »Söndrade vi falla«

Ikväll, 14 maj, blir det 20.00 releasefest för Söndrade vi falla! Eftersom man tyvärr inte kan ses på riktigt tar vi det i stället via Discord.

Upplägget blir ungefär en timme av presentation och diskussion kring Söndrade vi falla och arbetet med äventyret, samt rollspelet Den yttersta domen, dess design och historia. Vad handlar det om? Hur har processen sett ut? Vad är tanken bakom speldesignen? Vilka är de kommande planerna för spelet?

Joel och Ronja kommer att samtala med inbjudna gäster, som delar med sig av sina erfarenheter och tankar kring spelet. Det ska bland annat bli ett litet inslag om hur man hackar Den yttersta domen till blackboxlajv.

Efter den timmen samtalar vi vidare så länge folk vill. Hoppa in på Discord-servern ikväll, skriv frågor, lyssna och samtala: https://discord.gg/fuK6KwWN

Lämna ett svar